Kick off för stora och små företag i Stockholms skärgård

Är du sugen på att hitta på någonting roligt och sammansvetsande tillsammans med ditt företag där ni alla kommer varandra närmare samtidigt som ni får ett minne för livet? Då är en kick off i Stockholms skärgård verkligen någonting för dig och på Marine charter har man lång erfarenhet av just detta. Oavsett om det är ett stort eller litet företag kommer de att skapa det perfekta eventet för just er och göra allt för att ni skall få det så bra som bara möjligt.

De sätter smidighet som väldigt hög prioritet och planerar in allt vad det gäller transport, aktiviteter, mat och dryck så att det skall bli så smidigt och bra som möjligt för alla deltagande. 

Välj mellan många olika sorters kick offs.

Utbudet är stort av olika kick offs i Stockholms skärgård som ni kan välja mellan för ditt företag och ni har goda möjligheter att hitta en aktivitet som är perfekt för just er. Ni kan exempelvis välja en aktivitet som kallas för ”Match-Race”. Detta är för dem som älskar kappseglingar och events för de tävlingssugna. Här finns det härliga tillval att välja och det ingår mycket god mat i paketet. Sedan finns det en härlig aktivitet som kallas för ”Bastuseglingar”. Avsluta ett fantastiskt event i skärgården med ett uppfriskande bastubad. "Höst- och vintersegling" upplev vår underbara skärgård på hösten och vintern.

Utöver dessa finns det självklart många fler aktiviteter att välja mellan. Gå in på marinecharter.se för att läsa mer om vad dem har att erbjuda för er framtida kick off i Stockholms skärgård som kommer att bli ett glatt minne för livet.